Voertuigreclame op wagenpark

Geen zorgen, wijhelpen je van A tot Z

Bij HMS Visual services gaan we verder dan alleen het produceren en aanbrengen van zelfklevende vinylstickers. Van strategisch tot operationeel niveau denken we met je mee bij het verzorgen van de huisstijl. Onze services zijn het resultaat van goed doordachte processen en oplossingsgericht werken. Lees verder om te ontdekken welke voordelen dit voor jouw bedrijf oplevert!

Offerte aanvragen

Stap 1 - Advies & ontwerp

Heb je voor jouw project al een huisstijl, of heb je er nog één nodig? We kunnen je helpen met een nieuwe huisstijl, afgestemd op de specifieke behoeften en visie van jouw bedrijf. Als je al een bestaande huisstijl hebt, kunnen we in deze stijl een ontwerp maken voor je wagenpark.

Heb je al een ontwerp voor je wagenpark? Wij adviseren je dan bij de vertaling van deze ontwerpen naar de praktijk. Soms zijn ontwerpen technisch niet te realiseren of inefficiënt. Designs zijn vaak gemaakt voor één type voertuig, terwijl je nu of in de toekomst meerdere type voertuigen hebt. Wij kunnen dit ontwerp dan consequent doorvoeren met behulp van ons actueel digitaal voertuigenarchief.

We denken graag met je mee en zorgen voor slimme oplossingen.

Stap 2 - Productie

Een slim ontwerp en een goed doordacht plan kunnen een wereld van verschil maken in het besparen van kostbaar materiaal en tijd. Bij HMS Visual services staan we voor je klaar met deskundig advies over de beste folies en materialen die perfect passen bij jouw behoeften. Daarnaast bedenken we een efficiënt plan voor de montage en productie.

Je kunt rekenen op een alles-in-één oplossing, waarbij we het grootste deel van de productie en voorbereiding in ons sign atelier uitvoeren. Hierdoor kunnen we een strakke controle houden over het gehele proces en verzekeren we onze klanten van een consistente kwaliteit.

We streven altijd naar een efficiënt en effectief proces. We nemen de tijd om jouw wensen en doelen te begrijpen, zodat we een oplossing kunnen bieden die perfect past bij jouw specifieke eisen. Of het nu gaat om een enkel voertuig of een gevarieerd wagenpark, we zorgen ervoor dat de huisstijl consequent wordt doorgevoerd.

Stap 3 - Montage

Na het zorgvuldige ontwerpen en vakkundig produceren van de stickers, is het tijd voor de kroon op het werk: de montage van de voertuigreclame. Bij HMS Visual services vertrouw je op onze ervaren vakmensen die met uiterste precisie en toewijding de striping, belettering of full colour wrap op jouw voertuigen aanbrengen. Het mooie is dat jij als klant volledige vrijheid hebt om de montagelocatie te bepalen. Hierdoor kunnen we transportkosten vermijden en blijven de kilometers op de teller van nieuwe voertuigen beperkt.

Onze aanpak is erop gericht om jouw planning en workflow naadloos te integreren, zodat de montage moeiteloos plaatsvindt zonder verstoring van jouw dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Onze focus op efficiëntie en kostenbesparing is een integraal onderdeel van onze dienstverlening, omdat we geloven dat het bieden van waarde en kwaliteit de sleutel is tot een succesvol partnerschap.

Stap 4 - Onderhoud & service

Gefeliciteerd met je nieuwe investering, jouw eerste voertuig, ter vervanging of aanvulling van het huidige wagenpark. Compleet met splinternieuwe reclame de weg op!

Bij ons staat klantrelatie voorop onder het motto “jij tevreden, wij tevreden”. Daarom houdt ons proces na de montage niet op. We geven graag de nodige nazorg.

Onze nazorg is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. We staan voor je klaar, zelfs na de voltooiing van het project. Of het nu gaat om de uitbreiding van het wagenpark of onverwacht schadeherstel, wij zijn er om je te ondersteunen en te adviseren.

Met HMS Visual services kun je rekenen op een betrouwbare en complete service, vanaf het allereerste ontwerp tot ver na de montage.

Offerte aanvragen