Harrie Vullers

Het gezicht achter
HMS Visual Services

Ik ben Harrie Vullers, eigenaar en oprichter van HMS Visual Services (Reuver, Provincie Limburg). Na meer dan 30 jaar ervaring in de voertuigreclame branche is mijn levenslust nog steeds een bijdrage te leveren aan jouw imago met kleefkracht op transportmiddelen.

Met mijn ervaring als autospuiter, voertuigreclame monteur, ontwerper, planner, inkoper, verkoper en nu als zelfstandig ondernemer weet ik dat doelen alleen haalbaar zijn door in goed overleg samen te werken aan snelle doorlooptijden met behoud van kwaliteit.

‘Persoonlijk hecht ik veel waarde aan heldere communicatie, en vind het belangrijk om vooraf een duidelijke samenvatting van mijn wens te ontvangen, zodat ik kan beoordelen of mijn verwachtingen juist zijn begrepen’.
‘Dat geeft mij rust en zekerheid dat alles goed komt’. ‘Daarnaast ben ik een tikkeltje ongeduldig van nature en daarom zou ik het liefst vandaag nog, maar uiterlijk volgens de afgesproken leverdatum, het eindresultaat in al zijn correctheid willen bewonderen’.
Jouw wens staat centraal bij HMS Visual Services en wij zetten graag onze expertise in om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen behaald.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen bedrijven
voor HMS Visual Services?

Slimme planning, waardoor voertuigen niet te lang stil staan

Gevestigd in de provincie Limburg. Wij werken op locatie in Nederland, België en Duitsland

Wij zijn flexibel, ook bij spoedopdrachten

Wij gaan voor 100%! Wij werken met kwalitatieve materialen en deskundige mensen

Offerte aanvragen

Werken bij HMS Visual Services

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiast personeel. Lijkt jou het leuk om bij HMS Visual Services te werken? Stuur dan een mailtje naar info@HMSvisualservices.com