Wij hebben de oplossing voor jou!

Onze KLIK-KIES-KLAAR calculatietool helpt je eenvoudig én snel met het berekenen van de offerteprijs. Elk onderdeel in deze calculatietool kun je volledig aanpassen naar interne waarden. Of het nu gaat om folieprijs, uurtarief, plot- en printmachinetijd, inktverbruik per m² of machineafschrijfkosten, alles zit er al in!

Daarnaast hebben wij een database voor je aangemaakt waarin alle factoren, veel plot- en printfolies en diverse plaatmaterialen zijn ondergebracht. Voeg (eenmalig) je nieuwe folie toe, of wijzig de inkoopprijs en de calculatietool berekent direct de totaalprijs inclusief de door jou bepaalde marge. Wil je een korting geven? Dan doe je dat gewoon in jouw offerte of door de marge op de inkoop te wijzigen.

Nacalculatie

Bij de nacalculatie staan factoren, folies en plaatmateriaal, gelinkt aan het calculatiedeel, in een aparte database die door de inkoper kan worden gewijzigd en zo voor de calculator up-to-date blijft. Bij een herhaalorder open je de voorgaande offertecalculatie en zie je of tussentijds een prijswijziging heeft plaatsgevonden. Selecteer vervolgens opnieuw het artikel en de prijs verandert automatisch. Vergelijk nu de totaalprijs met het door jou afgeronde bedrag en wijzig de afronding indien dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Klaar om efficiënt aan de slag te gaan?

SignCalc PRO

SignCalc PRO is een Excel-sjabloon voor gebruik op ieders werkplek. Beoordeel gratis de testversie of maak direct gebruik van de volledige versie.

Wordt dit ook jouw standaard calculatietool?

Overtuig jezelf

Test nu SignCalc PRO en vergelijk deze met jouw huidige calculatiemethode. Stuur ons jouw ervaring via het ingesloten feedbackformulier of ga over tot aankoop van de volledige versie.

Zomeraanbieding Juli 2024
€ 275,00   € 137,50