GEGEVENS VERZONDEN

Bedankt voor jouw aankoop!

Jouw gegevens zijn succesvol verzonden.

Bovendien, een slimme keuze om gedurende de actiemaand deze super handige klik-kies-klaar calculatietool te kopen en je gelijk in te schrijven voor de SignCalc PRO nieuwsbrief. Mocht je nog vragen of wensen hebben, dan kun je gerust contact met ons opnemen via het feedbackformulier in de SignCalc PRO.

Update

Eerdere feedback heeft geleid tot de toevoeging van de afmeting van het object, zoals te zien is in de afbeelding hierboven. Door eerst de afmetingen van het object in te vullen, verkrijg je nu automatisch het aantal lengtes.

Bovendien staat een update gedurende een half jaar na de aankoopdatum gratis ter beschikking. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van deze updates. Door je in te schrijven voor onze SignCalc PRO nieuwsbrief maak je een slimme keuze. Zo blijft jouw SignCalc PRO, dankzij de feedback van collega’s in de signbranche, altijd up-to-date. De functionaliteit van SignCalc PRO wordt voortdurend uitgebreid, en dat wil je toch niet missen?

Zorg er dus voor dat je de nieuwsbrief goed in de gaten houdt! Wij streven ernaar jou en je collega’s optimaal calculatiegemak te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team SignCalc PRO