HOE HMS WERKT AAN

JOUW ONTWERP

Vrijwel alle sectoren zijn afhankelijk van de sector transport en logistiek. Hun marktpositie is (deels) afhankelijk van een goede logistiek, zoals het tijdig en betrouwbaar leveren van producten of diensten.

 

Jij als carrosseriebouwer zult dit erkennen en weet precies wat de transporteur wenst. De carrosseriebouw activiteiten zullen daarom met steeds grotere efficiëntie moeten worden uitgevoerd om als leverancier te kunnen blijven voldoen aan de wens.

HMS Visual Services is gespecialiseerd in uptime voertuigreclame ontwerp,

productie en montage op locatie waardoor nieuw of hersteld transportmaterieel snel aan de transporteur kan worden afgeleverd.

De tijd van “dat is niet haalbaar” is voorbij. Snelle levertijden zijn al decennialang van

essentieel belang. Want als wielen weer gaan draaien, kunnen facturen de deur uit.

 

Laat de planner of inkoper contact met mij opnemen en ervaar de ongekende mogelijkheden.

 

Samen kunnen wij werken aan de optimale inzetbaarheid van bedrijfsvoertuigen.

 

HMS Visual Services, dé voertuigreclame specialist die uitdagingen niet schuwt.

HOE HMS WERKT AAN JOUW ONTWERP

IN VORM, KLEUR EN ACHTERGROND

De bedrijfsactiviteiten in combinatie met jouw handelswijze zijn uitgangspunten bij het bepalen van de vorm van jouw logo.

Tijdens het ontwerp proces zul je jouw eigen logo zien ontstaan dat precies aansluit bij jou als persoon en ondernemer.

HOE HMS WERKT AAN JOUW ONTWERP

IN VORM, KLEUR EN ACHTERGROND

Het logo, in zijn definitieve vorm, zal in combinatie met de juiste kleurafstemming de complete vertaling zijn van jouw visuele identiteit.

HOE HMS WERKT AAN JOUW ONTWERP

IN VORM, KLEUR EN ACHTERGROND

Voor een optimaal contrast van het logo te behouden, op een afwijkende achtergrond kleur, zou je kunnen overwegen dit in één contrasterende kleur uit te voeren.

Bij een heldere of donkere achtergrondkleur kan dus ook gekozen worden voor het logo geheel wit, zwart of in grijstinten uit te voeren.

 

Neem nu contact met mij op dan maken we even een afspraak.

 

Tot zo!

 

085-0606081

JOUW LOGO VERWERKT IN ALLE HUISSTIJL TOEPASSINGEN

Wens je visitekaartjes, jouw logo op Linkedin, Facebook, Twitter, offerte, factuur, bedrijfskleding, vlag of voor gebruik op jouw website of als e-mail handtekening?

 

Wens je een belettering op jouw bestelauto, bestelbus, trekker, vrachtwagen, aanhangwagen, afzetbak, oplegger, trein, bedrijfspand of zuil?

HMS Visual Services kan dit allemaal voor jou in beeld brengen en monteren!

Het landelijk netwerk van HMS bestaat uitsluitend uit professionals waardoor snelle levertijden tegen scherpe prijzen, op ieder gewenste locatie, mogelijk zijn.

NEEM LIVE DEEL AAN

DE GEZAMENLIJKE TEKENTAFEL

Het gratis ter beschikking gestelde Freehand platform van InVision geeft jou en mij de mogelijkheid om gezamenlijk via de computer live te werken aan jouw wens.

 

Per huisstijltoepassing kan een apart project worden aangemaakt.

Ik plaats dan bijvoorbeeld het juiste voertuig op de tekentafel of zet er nog een website ontwerp naast en behandelen dan meerdere projecten op één tekentafel.

 

Op het moment dat de website ontwerpschets klaar is zal de webdesigner aanschuiven aan de tekentafel. Zo makkelijk kan het gaan.

 

HMS Visual Services, flexibel, snel en creatief.

NEEM NU CONTACT OP MET HMS VISUAL SERVICES

Omdat jij op zoek bent naar één aanspreekpunt voor al jouw grafische wensen.

Omdat jij geen lange wachttijden wenst maar wél een slimme aanpak met creatieve oplossingen.

 

Ik ben Harrie Vullers, grafisch ontwerper en gespecialiseerd in het uptime beletteren van bedrijfswagens met gesloten carrosserie.

Stuur mij een mail

HOE HMS WERKT AAN

DE PRODUCTIE

Het voertuig is ingemeten en het ontwerp met de kleurproef zijn akkoord bevonden.

Van de belettering uit het ontwerp wordt een print- en snijschema gemaakt.

De ondelinge elementen van de belettering worden zo economisch mogelijk genesteld in de standaard folie hoogte om materiaalverbruik te beperken en kosten te drukken. Hier wordt tijdens de ontwerpfase al rekening mee gehouden!

 

De fullcolour beelden worden geprint op het juiste materiaal en worden voorzien van een glasheldere beschermlaag door middel van een clearcoat of laminaatfolie.

De snijteksten zijn contourgesneden en behoeven geen beschermlaag.

 

Het ontwerp wordt uitgebreid met productie en montage gerichte informatie.

De montage kan nu op de vooraf overeengekomen datum worden uitgevoerd.

PRODUCTIE VOORBEREIDING

Tijdens de ontwerpfase heb ik rekening gehouden met het reliëf in de gewenste carbonfolie.

Het logo en de schaduw als aparte lagen monteren op de carbonfolie zou immers problemen geven bij de hechting in het dieper gelegen gebied van het reliëf.

Het carbon effect heb ik nagemaakt en als patroon gebruikt om de betreffende delen in te vullen. Daarmee heb ik meerdere lagen teruggebracht tot één printlaag waarbij de schaduw als één laag gewoon meegeprint zal worden.

 

Om een extra accent te geven aan het logo zal op het mat afgelamineerde printschema (1) het logo uit snijschema (3) als aparte contourgesneden hoogglans laminaat worden gemonteerd.

 

Met dit productieplan sla ik meer dan twee vliegen in één klap.

Maximaliseren van creatieve mogelijkheden en minimaliseren van het aantal folie lagen waardoor automatisch de montagetijd afneemt.

 

HMS Visual Services, voor een flexibele, creatieve en slimme manier van aanpak.

HOE HMS WERKT AAN

DE MONTAGE

De montage van de autobelettering of carwrap zal bij voorkeur plaatsvinden op de door jou gewenste locatie. Geen heen en weer rijden van voertuigen als jij toch al een geschikte werkplaats hebt. Dat bespaart tijd en kosten.

 

Alvorens te starten met de montage van de voertuigreclame stickers is het belangrijk dat het voertuig op juiste temperatuur is en in een droge ruimte staat.

Vervolgens wordt het belangrijkste onderdeel van de voorbereiding aangepakt, het grondig schoonmaken en ontvetten van de carrosserie.

DE VOORBEREIDING EN MONTAGE

Het voertuig wordt grondig gereinigd en zal het te beletteren oppervlak goed worden ontvet. Ook de onderkant. Voor het beste resultaat te verkrijgen wordt de verlichting, kentekenplaat en de ruitenwisser gedemonteerd.

 

HMS Visual Services gebruikt voor de autobelettering of carwrap uitsluitend folies van betere kwaliteit en worden onder andere gefabriceerd door 3M of Avery.

NEEM NU CONTACT OP MET HMS VISUAL SERVICES

Omdat jij op zoek bent naar één aanspreekpunt voor al jouw grafische wensen.

Omdat jij geen lange wachttijden wenst maar wél een slimme aanpak met creatieve oplossingen.

 

Ik ben Harrie Vullers, grafisch ontwerper en gespecialiseerd in het uptime beletteren van bedrijfswagens met gesloten carrosserie.

Stuur mij een mail

PAGINA'S

HARRIE (H.M.S.) VULLERS

CONTACT

Home

Ontwerp

Productie

Montage

© HMS Visual Services

KvK nr.: 72960280

BTW nr.: NL001844055B84

Prins Hendrikstraat 2

5953 ES Reuver

info@HMSvisualServices.com

Tel.: +31(0)85-0606081

JORDY ARNTZ DESIGN